Skip to main content

Caută Parteneri

Proiectele UE sunt de obicei structurate ca o colaborare între un grup de parteneri. Aceasta înseamnă că găsirea partenerilor potriviți și înființarea colaborării sau a consorțiului este o sarcină cheie. Partenerii trebuie să fie complementari unul cu celălalt și trebuie să împărtășească același interes pentru problema comună pe care o vor aborda în cadrul proiectului.

Așadar, completați profilul partenerului doar dacă va aflați într-una dintre situațiile de mai sus.

Loading

Utilizatorii platformei își asumă întreaga răspundere pentru corectitudinea datelor completate la profilul de partener. Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene nu verifică și nu garantează corectitudinea datelor introduse de utilizatori.

* Prin completarea și publicarea câmpurilor „număr de telefon” și „adresă de e-mail”, vă exprimați acordul cu privire la utilizarea şi prelucrarea datelor dumneavoastră personale de către MIPE și de către alți utilizatori.

  • Beneficiar

  • Domeniu

BRAND A&C CONSULTING SRL

Tip Beneficiar

AM Creştere Inteligentă, Digitalizare şi Instrumente Financiare

Domeniu

Digitalizare

Motivaţie / Misiune

Suntem o companie care se ocupa cu consultarea clientilor si ne dorim sa crestem pe plan national si sa ajutam cat mai multi clienti sa-si creasca afacerile.

Centrul Dezvoltare Sociala

Tip Beneficiar

Organizație non-guvernamentală de drept privat fără scop patrimonial

Domeniu

Digitalizare

Motivaţie / Misiune

Educatie, tineri-studenti
Formare profesionale
Cercetare
Propuneri politici publice

DPG ECOSUNNY SRL

Domeniu

Energie

Motivaţie / Misiune

1. *Contribuția la Sustenabilitatea Mediului*: Firmele specializate în instalații electrice și sisteme fotovoltaice au o motivație puternică în promovarea energiei regenerabile și a eficienței energetice. Aceste tehnologii contribuie la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător, fiind esențiale pentru atingerea obiectivelor de combatere a schimbărilor climatice la nivel european.
2. *Inovare și Dezvoltare Tehnologică*: Firma dorește să ofere soluții avansate și fiabile clienților săi, contribuind la modernizarea infrastructurii energetice și la îmbunătățirea eficienței acestora. Prin accesarea fondurilor europene, firma poate investi în cercetare și dezvoltare, în achiziționarea de echipamente performante și în formarea angajaților pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.

Scatec ASA

Tip Beneficiar

Actori industriali

Domeniu

Energie

Motivaţie / Misiune

Renewable Energy actor - builds, constructs and operate Renewable Energy projects in emerging markets

mihaela Herghiligiu

Tip Beneficiar

Organizații non-guvernamentale

Domeniu

Cultură

Sc Bilena SRL

Tip Beneficiar

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii

Domeniu

Antreprenoriat

Motivaţie / Misiune

Companie servicii transport , depozitare , distributie , curierat

Asociația City Makers

Tip Beneficiar

Organizații non-guvernamentale

Motivaţie / Misiune

În centrul motivației Asociației City Makers se află următoarele principii:

Incluziunea și egalitatea: Organizația crede în dreptul fiecărui individ de a beneficia de resursele și oportunitățile oferite de mediul urban, indiferent de vârstă, gen, etnie sau statut social. Orașul ar trebui să fie un loc în care toți locuitorii se simt incluși și respectați.

Conexiunea și comunitatea: City Makers își propune să creeze orașe în care oamenii să se simtă conectați unii cu alții și cu mediul înconjurător. Prin promovarea interacțiunii sociale și a legăturilor comunitare puternice, organizația încurajează solidaritatea și sprijinul reciproc între locuitori.

Sustenabilitatea și protecția mediului: Asociația înțelege importanța protejării mediului înconjurător pentru bunăstarea și sănătatea viitoare a orașelor și a locuitorilor lor. Prin promovarea practicilor și politicilor urbane durabile, City Makers contribuie la conservarea resurselor naturale și la reducerea impactului negativ asupra mediului.

Siguranța și securitatea: Orașele trebuie să ofere un mediu sigur și securizat pentru toți locuitorii lor. Prin îmbunătățirea infrastructurii și a serviciilor publice, precum și prin promovarea unei culturi a non-violentei și a respectului reciproc, Asociația City Makers își propune să creeze orașe în care oamenii se simt în siguranță și protejați.

În esență, motivația Asociației City Makers derivă din dorința de a transforma orașele în spații care să ofere tuturor locuitorilor oportunități egale de dezvoltare personală, bunăstare și fericire. Prin promovarea unui mediu urban mai prietenos, mai incluziv și mai sustenabil, organizația contribuie la crearea unor comunități mai prospere și mai echitabile pentru generațiile actuale și viitoare.


Pro Consulting

Tip Beneficiar

Autoritate publică locală

Domeniu

Digitalizare

Iuliana-Daniela Pertescu

Tip Beneficiar

Administraţia Fondului pentru Mediu

Domeniu

Antreprenoriat

Motivaţie / Misiune

dezvoltare proiecte

Cardiomed Servicii SRL

Tip Beneficiar

Întreprinderi mici și mijlocii

Domeniu

Sănătate

Motivaţie / Misiune

Compania are ca scop oferirea de servicii medicale specializare cardiologie.

JKB ELEKTROTRANS

Tip Beneficiar

Antreprenori care pot beneficia de granturi pentru firmele nou înființate

Domeniu

Digitalizare

Motivaţie / Misiune

Am infintat societateta din dorinta de a oferi locuri de munca la diferite persoane si cu posibilitatea de a lucra de acasa doar ca in acest pas m-am inpotmolit din cauza lipsei de bani eu ramanand fara loc de munca domeniul principal de activitate al societati fiind 4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
Doresc infintarea de noi locuri de munca si vanzarea de produse autohtone pe cat este posibil doar ca am nevoie de ajutor si doar la dumneavoastra ma pot indrepta
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra

George-Marius Marciuc

Tip Beneficiar

Fermieri

Domeniu

Agricultură

Motivaţie / Misiune

Inovatia si dezvolatarea economica si sociala a zonelor rurale din Romania.

MĂGUREANU LAURENȚIU

Tip Beneficiar

Întreprinderi mici, mijlocii și mari producătoare de energie electrică

Domeniu

Energie

Motivaţie / Misiune

Sunt o entitate profesionala privata care acorda consultanta, si elaboreaza studii tehnice pentru domeniul energie, pe toate profilele energetice. In acest scop sunt interesat sa ma informez in legatura cu toate aplicatiile care pot ajuta potentiali clienti sa aplice la apeluri de proiect potrivite pentru comportamentul lor de consum, sau care doresc sa dezvolte afaceri in domeniul energiei.

SC GEDARALI SRL

Tip Beneficiar

Societate comercială

Domeniu

Dezvoltare urbană

Asociația Româna pentru Educație Cercetare, Dezvoltare, Inovare-ARECDI

Tip Beneficiar

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Domeniu

Digitalizare

Motivaţie / Misiune

Oferim formatori/lectori/traineri pentru cursurile de formare continuă a adulților în domeniul accesării fondurilor Europene nerambursabile si al implementării proiectelor finanțate din fonduri Europene. Ex. Expert accesare fonduri Europene, Manager Proiect, Expert evaluator proiecte din fonduri Europene, etc.

SC T.P.S.COM SRL

Tip Beneficiar

Întreprinderi cu activitatea principală industrie prelucrătoare

Domeniu

Digitalizare

Motivaţie / Misiune

Compania noastra este o societate cu capital integral privat romanesc, infiintata in 1993 din dorinta de a fi un jucator pe piata pieselor forjate. Raspundem in totalitate cererii in domeniu care impune pe de o parte economie de material, iar pe de alta parte crestere a calitatii.

Lucram cu oteluri, iar prin procesul de forjare aducem piesele aproape de cotele finale cerute, facand astfel o economie considerabila de material.

Dezideratul TPS este si cresterea calitatii acestor materiale. Prin procesul de forjare caracteristicile otelurilor se schimba si devin net sperioare, putand fi folosite cu costuri scazute in industrii cu pretentii mari in registrul calitatii: industria aeronautica, petroliera, auto etc. Calitatea produselor realizate de TPS este validata atat prin certificarile de care dispunem, cat si de clientii nostri cu standarde inalte de calitate impuse.

ATELIERUL DE BUSINESS NGL SRL

Tip Beneficiar

Persoane juridice

Domeniu

Antreprenoriat

Motivaţie / Misiune

-

Davirad Decor SRL

Tip Beneficiar

Societate comercială

Domeniu

Antreprenoriat

Luca Ionuț

Tip Beneficiar

Studenți

Domeniu

Sport

Motivaţie / Misiune

Dezvoltarea sportului

Universitatea Dimitrie Cantemir din Targu Mureș

Tip Beneficiar

Învățământ universitar

Domeniu

Educație

Motivaţie / Misiune

Sunt Director al Departamentului Strategi, Programe si Proiecte
Activitatile departamentului:
Colaborează cu senatul universității pentru elaborarea strategiei de dezvoltare și a planurilor de implementare, în concordanţă cu strategiile naționale și regionale, în colaborare cu toate celelalte departamente;
Acordă asistenţă tehnică şi coaching persoanelor responsabile cu elaborarea planurilor operaţionale;
Elaborează, pe baza evaluării nevoilor existente, proiecte în parteneriat cu ONG-uri/instituții publice;
Desfăşoară activităţi legate de implementarea proiectelor;
Elaborează procedurile de monitorizare, evaluare şi control ale proiectelor pe care le implementează;
Centralizează şi ţine evidenţa tuturor proiectelor pe care le gestionează;
Participă la organizarea de seminarii, simpozioane, în vederea promovării;
Îndeplineşte orice alte atribuţii stabilite prin lege sau conferite de conducerea instituţiei, cu respectarea prevederilor legale în vigoare;
Identifică şi colaborează cu organizaţiile neguvernamentale, cu alte persoane juridice pentru elaborarea si punerea in aplicare a proiectelor din domeniul său de activitate;
Proiecte Erasmus + , KA2-Parteneriate strategice
Oferă consiliere persoanelor cu dizabilități și promovează egalitatea de gen
Website: cantemir.ro/departamente/strategii-programe-si-proiecte/
UNIVERSITATEA ”DIMITRIE CANTEMIR” ACREDITATĂ prin Legea nr. 136 / 2005, publicată în Monitorul Oficial, nr. 434 / 20.05.2005

SC Pribasca Solution SRL

Motivaţie / Misiune

Interes pentru accesarea fondurilor cu finanțare externă, ineters pentru cunoasterea si aprofundarea oportunităților de finanțare.

CMX Links

Tip Beneficiar

Agenții

Domeniu

Digitalizare

New Novotek SRL

Tip Beneficiar

Furnizori de servicii de consiliere și orientare profesională

Domeniu

Educație

Motivaţie / Misiune

Societatea specializata in servicii de consultanta si training

madalina bobonete

Domeniu

Social

ULBS

Tip Beneficiar

AM Educație și Ocupare

Domeniu

Educație

madalina bobonete

Domeniu

Social

ASSOC

Tip Beneficiar

Organizație non-guvernamentală de drept privat fără scop patrimonial

Domeniu

Social

Motivaţie / Misiune

Promovare servicii sociale, de ocupare si formare a grupurilor vulnerabile

CĂZAN MIHAI ALEXANDRU PFA

Tip Beneficiar

Întreprinderi nou-înființate

Domeniu

Antreprenoriat

Motivaţie / Misiune

-
asistent
Atlas - Asistent