Skip to main content

01 aprilie 2024

PTJ publică Ghidul Solicitantului pentru acțiunea „Sprijinirea tranziției forței de muncă” – componenta „Sprijin pentru adaptarea la schimbare a lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor”

Loading

În conformitate cu prevederile art. 4 alin. (1) din Ordonanța de urgență (OUG) nr. 23/2023 privind instituirea unor măsuri de simplificare și digitalizare pentru gestionarea fondurilor europene aferente Politicii de coeziune 2021-2027, cu modificările și completările ulterioare, Autoritatea de Management pentru Programul Tranziție Justă (AM PTJ) publică Ghidul Solicitantului pentru acțiunea „Sprijinirea tranziției forței de muncă” – componenta „Sprijin pentru adaptarea la schimbare a lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor”.

Anexe Ghid în format editabil

Anexe Ghid în format PDF

Totodată, conform prevederilor art. 4 alin. (3) din același act normativ, AM PTJ publică Centralizatorul răspunsurilor la observațiile și propunerile primite în etapa de consultare publică a Ghidului „Sprijinirea tranziției forței de muncă” – componenta „Sprijin pentru adaptarea la schimbare a lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor”.

 

Sursa: aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent