Skip to main content

13 martie 2024

Programului Național 2021-2027 Securitate Internă lansează Ghidul IS334A – Creșterea capacității de investigații criminalistice pentru combaterea infracțiunilor grave

Loading

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific aferente apelului IS334A – Creșterea capacității de investigații criminalistice pentru combaterea infracțiunilor grave, în cadrul Programului Național 2021-2027 Securitate Internă .

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelurilor de proiecte, beneficiarilor și cobeneficiarilor proiectelor pentru care a fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică  prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 26.03.2024.

Vă mulțumim pentru cooperare,

Autoritatea de management Afaceri interne

Documente în consultare publică:

Ghid Specific IS334A

Anexa 1 Cerere de finantare apel IS334A

Anexa_2_Grila_evaluare_admisibilitate_calitate_ponderi_4apel IS334A

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent