Skip to main content

14 iunie 2024

Programul Sănătate prelungește perioada de depunere a cererilor de finanțare pentru Ghidul Solicitantului ,,Creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale”

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate publică Ordinul ministrului investițiilor și proiectelor europene pentru aprobarea Corrigendum-ului nr. 1 la Ghidul Solicitantului aferent apelului de proiecte „Creșterea eficacității serviciilor de îngrijire medicală în domeniul oncologiei musculo-scheletale”, aprobat anterior prin OMIPE nr. 1880/2024.

Ca urmare, ghidul solicitantului este modificat astfel încât apelul de proiecte să fie deschis până la data de 15.07.2024, ora 14.00, precum și pentru corectarea erorii materiale legate de reflectarea bugetului pe cele 2 zone de dezvoltare.

Menționăm că modificările propuse nu afectează condițiile de acordare a finanțării, nu alterează efectele raporturilor juridice încheiate sau aflate în derulare și nu au impact asupra criteriilor de evaluare și selecție stabilite inițial în Ghidul Solicitantului.

Acest document este disponibil la: https://mfe.gov.ro/minister/perioade-de-programare/perioada-2021-2027/autoritatea-de-management-pentru-programul-sanatate/programare-ghiduri/

 

Sursa: aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent