Skip to main content

07 mai 2024

Programul Sănătate a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului „Investiții în infrastructura de sănătate ITI Delta Dunării prin sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Tulcea”

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, lansează în consultare publică Ghidul Solicitantului pentru apelul de proiecte „Investiții în infrastructura de sănătate ITI Delta Dunării prin sprijinirea Spitalului Județean de Urgență Tulcea” din cadrul Priorității 4: Investiții în infrastructuri spitalicești, FEDR, Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific RSO4.5.

În cadrul apelului urmează să fie finanțate investiții de tipul extindere/ reabilitare/modernizare și dotare dedicate Spitalului Județean de Urgență Tulcea (SJU Tulcea).

Alocarea totală pentru apelul este de 87.030.427 euro, alocare disponibilă exclusiv pentru regiuni mai puțin dezvoltate.

Ghidul solicitantului este disponibil la: https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/proiect-spital-judetean-tulcea/

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email sjutulcea@mfe.gov.ro până la data de 23.05.2024, data încheierii procesului de consultare publică.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent