Skip to main content

28 februarie 2024

Programul Național 2021-2027 Managementul Frontierelor și Vize lansează în consultare Ghidul BV21B – Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii oficiilor consulare pentru furnizarea de servicii eficiente și ușor de utilizat pentru solicitanții de viză

Loading

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific aferente apelului BV21B – Dezvoltarea și modernizarea infrastructurii oficiilor consulare pentru furnizarea de servicii eficiente și ușor de utilizat pentru solicitanții de viză, în cadrul Programului Național 2021-2027 Managementul Frontierelor și Vize.

Ghidul specific este aplicabil solicitanților care doresc să obțină finanțare în cadrul apelurilor de proiecte, beneficiarilor și cobeneficiarilor proiectelor pentru care a fost aprobată finanțarea europeană nerambursabilă.

Persoanele și instituțiile/organizațiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică  prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 07.03.2024.

Documente în consultare publică:

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent