Skip to main content

22 februarie 2024

Programul Național 2021-2027 Azil, Migrație și Integrare lansează în consultare publică „AM12A – Consolidarea capacității sistemului național de azil în ceea ce privește infrastructura și serviciile, inclusiv la nivel local și regional”

Loading

Autoritatea de Management Afaceri Interne a elaborat Ghidul specific apelului de proiecte AM12A – Consolidarea capacității sistemului național de azil în ceea ce privește infrastructura și serviciile, inclusiv la nivel local și regional. Apelul este finanțat din Programul Național 2021-2027 Azil, Migrație și Integrare.

Ghidul specific este aplicabil Instituțiilor publice care au competențe și atribuții legale în domeniul de finanțare al apelului.

Persoanele și instituțiile/structurile interesate sunt invitate să transmită sugestii, propuneri sau comentarii privind versiunea preliminară a Ghidului specific, exclusiv pe adresa de email menționată în pagina de contact.

Apreciem participarea dumneavoastră la consultarea publică prin transmiterea de propuneri/sugestii până la data de 06.03.2024, ora 12:00.

Vă mulțumim pentru cooperare.

Documente în consultare publică:

Ghid specific AM12A – draft vers.0

Anexa-1-Cerere-de-finantare-MODEL-v1draft-AM12A

Anexa_2_Grila_evaluare_admisibilitate_calitate_ponderi_v1draft-AM12A

 

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent