Skip to main content

Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina

Loading

Apeluri

DPRP lansează apelul „Sprijinirea comunității românești din Ucraina cu produse, bunuri și alimente de strictă necesitate”

Program de finanţare

Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina

Status

Inactiv

Data deschiderii

12 decembrie 2023

Buget apel

2.000.000 RON

Tip Apel

Competitiv

Descriere program

Despre Program

În contextul deteriorării grave a situației de securitate din Ucraina și din regiunea Mării Negre, și a analizelor nevoilor comunității românești din această zonă, în îndeplinirea mandatului său, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) lansează Apelul competitiv de selecţie a beneficiarilor de granturi pentru Programul Sprijinirea comunităților românești din Ucraina.

Prin acest sprijin, DRP intenționează să faciliteze achiziția și donarea de bunuri și materiale diverse de strictă necesitate. Granturile, o nouă formă de finanțare nerambursabilă pusă la dispoziție de către DRP, pot fi accesate de către asociații, fundaţii, unităţi de cult, organizaţii neguvernamentale ale românilor din Ucraina.

Condițiile de acordare, utilizare și decontare a sprijinului financiar sub formă de grant pot fi consultate pe site-ul DRP, secțiunea Finanțări, Categoria Granturi.

Echipa DRP vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare, clarificări și îndrumări în vederea accesării fondurilor nerambursabile la adresa de mail proiecte@dprp.gov.ro.

Share:

Ai nevoie de ajutor?

Puteți completa formularul de mai jos pentru a ne contacta.

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
asistent
Atlas - Asistent