Skip to main content

Subprogramul Întreprinderi inovative

Programul Parteneriate pentru inovare

Loading

Apeluri

Nu există niciun apel deschis încă.

Descriere program

Tip Beneficiar

Domeniu

Scop

Susținerea și încurajarea colaborării public-privat, pentru implicarea în proiecte de inovare și valorificarea rezultatelor.

Tipuri de proiecte

Scop: Validarea potențialului comercial al rezultatelor de cercetare-dezvoltare și stimularea dezvoltării de spin-off-uri ale organizațiilor de cercetare.
Schema oferă suport echipelor din organizații de cercetare și întreprinderi care au rezultate de cercetare – inovare cu potențial de exploatare comercială, inclusiv adaptarea tehnologică și explorare de piață.

Scop: Susținerea întreprinderilor inovative, întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) și a start-up-uri, pentru realizarea și dezvoltarea unor produse high-tech sau servicii inovative.
Intervenția este organizată pe 3 faze, cu intensitate graduală a finanțării, pe etape de evoluție și în funcție de realizarea obiectivelor. Sunt sprijinite strict activitățile CDI din următoarele etape de dezvoltare:
a) pregàtirea lansării unui produs minim viabil (MVP) cu scopul validării de piață; Sunt acceptate proiecte cu un nivel minim de maturitate TRL 5 (tehnologie validată în condiții relevante de funcționare);
b) etapa lansării pe piață (“go to market”);
c) sprijinirea dezvoltării continue (dezvoltarea/imbunătățirea produsului/serviciului).

Instrumentul de finanțare poate fi folosit în sinergie cu alte instrumente (ex. programele de incubare — accelerare, cecuri de experiment, cecuri de brevetare și altele asemenea)

Scop: Dezvoltarea produselor și tehnologiilor high-tech și a exportului înglobat de tehnologie românească patentată.
Programul se adresează întreprinderilor care au venituri semnificative obținute din exportul de produse și tehnologii high-tech, prin exploatarea dreptului de proprietate asupra brevetelor de invenție.

Scop: Subvenționarea costurilor de brevetare internațională pentru întreprinderi și organizații de cercetare publice și private.

Scop: Dezvoltarea unei comunități a profesioniștilor din organizațiile CDI publice și private care sunt implicați în mod direct în activitatea de inovare, prin conectarea acestora și imersarea – posibilitatea de a desfäșura activitate – în ecosisteme performante internaționale de inovare și formare antreprenorială, prin parteneriate cu universități și sisteme de cercetare de top din lume.
Programul vizează minimum 300 participanți (100 participanți/an, începând din anul 2 al ciclului strategic), fiind estimate 5 cicluri de educare pe an, a câte 9 săptămâni fiecare.

Share:

Ai nevoie de ajutor?

Puteți completa formularul de mai jos pentru a ne contacta.

"*" câmp obligatoriu

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
asistent
Atlas - Asistent