Skip to main content

15 ianuarie 2024

Program Sănătate lansează în consultare publică Ghidul solicitantului „Investiții în infrastructurile publice de unități de primiri urgențe și compartimentele de primiri urgente (inclusiv cu echipamente și dispozitive medicale care deservesc UPU/ CPU) sprijinite prin POR 2014-2020 -proiecte etapizate”

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate, publică în consultare publică Ghidul solicitantului pentru Apelul de proiecte: „Investiții în infrastructurile publice de unități de primiri urgențe și compartimentele de primiri urgente (inclusiv cu echipamente și dispozitive medicale care deservesc UPU/ CPU) sprijinite prin POR 2014-2020 -proiecte etapizate” din cadrul Priorității 4: Investiții în infrastructuri spitalicești, FEDR Obiectiv de politică 4, Obiectiv Specific RSO4.5.

Pentru acest apel de proiecte, categoriile de solicitanți eligibili sunt menționați în Anexa 1 Lista beneficiarilor și operațiunilor etapizate, transmisă de AM POR conform OUG nr. 36/2023 privind stabilirea cadrului general pentru închiderea programelor operaționale finanțate în perioada de programare 2014 – 2020, cu modificările și completările ulterioare.

Acțiunile sprijinite prin acest apel sunt investiții de tipul extindere/ modernizare/ reabilitare și dotare (dacă este necesar) în unitățile publice de primiri urgențe și compartimente de primiri urgențe sprijinite prin POR 2014-2020 – operațiuni etapizate, localizate exclusiv în regiuni mai puțin dezvoltate și care se regăsesc în lista operațiunilor etapizate transmisă de POR 2014-2020.

Alocarea totală pentru apelul de proiecte este de 11.942.440,11 euro, alocare disponibilă exclusiv pentru regiuni mai puțin dezvoltate.

Ghidul solicitantului este disponibil la: https://mfe.gov.ro/ghiduri-ms/proiecte-upu-etapizate/

Propunerile și observațiile pot fi transmise pe adresa de email upu.etapizate@mfe.gov.ro până la data de 02.02.2024, data încheierii procesului de consultare publică.

Informații aici.

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent