Skip to main content

29 aprilie 2024

PR Sud-Vest Oltenia a prelungit apelul „Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil – apel destinat Municipiilor Reședință de Județ”

Loading

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, anunță publicarea corrigendum-ului nr. 4 pentru Ghidul solicitantului – Sprijin pentru transport urban sustenabil și durabil – apel destinat Municipiilor Reședință de Județ.

Astfel, se modifică Data şi ora de închidere a apelului de proiecte: Proiectele se vor depune până în data de 15.08.2024, ora 12:00.

și

„Proiectele ce parcurg etapele de evaluare și selecţie, fiind declarate conforme și eligibile și obținând punctajul minim de 70 puncte în etapa de evaluare tehnică și financiară și conformitatea documentației tehnico-economice, în conformitate cu etapele prevăzute în prezentul ghid, vor fi contractate în baza prioritizării realizate la nivelul solicitantului de finanţare până la epuizarea prealocărilor municipiilor reședinţă de judeţ/alocării aferente acestui apel, cu posibilitatea supracontractării cu încadrarea în creditele de angajament aprobate anual cu această destinaţie prin legile bugetare anuale (a se vedea prevederile art. 15, alin. 1, lit. b) din OUG nr. 133/2021).”

Ghidul consolidat și anexele actualizate pot fi descărcate de AICI.

 

Sursa: aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent