Skip to main content

15 ianuarie 2024

PR Sud – Muntenia lansează apelul „Intensificarea creșterii durabile și a competitivității microîntreprinderilor și întreprinderilor mici din regiunea Sud-Muntenia”

Loading

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia lansează apelul „Intensificarea creșterii durabile și a competitivității microîntreprinderilor și întreprinderilor mici din regiunea Sud-Muntenia”.

𝐁𝐮𝐠𝐞𝐭 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥: 𝟒𝟕.𝟎𝟓𝟖.𝟖𝟐𝟑,𝟔𝟐 €

𝐒𝐨𝐥𝐢𝐜𝐢𝐭𝐚𝐧𝐭̦𝐢 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢:

• Societăți sau societăți cooperative, înregistrate în scop fiscal, în baza Legii societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau a Legii nr. 1/2005 privind organizarea și funcționarea cooperației, republicată, care se încadrează în categoria microîntreprinderilor sau a întreprinderilor mici non agricole, din mediul rural și din mediul urban (inclusiv din satele aparținătoare acestuia), care solicită finanţare pentru investiţii în domeniile de activitate eligibile (clase CAEN) enumerate în anexa care face parte integrantă din ghid.

Apelul este de tip competitiv și are termen-limită de depunere. Astfel, perioada de depunere a proiectelor se încheie în data de 𝟏𝟒 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐:𝟎𝟎.

Informații suplimentare aici și aici.

 

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent