Skip to main content

24 august 2023

PR Sud – Est modifică ghidurile privind eficiența energetică în clădiri publice și rezidențiale

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud Est 2021-2027 a emis Corrigendumul nr. 1 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului și anexelor aferente apelului de proiecte PRSE/50/PRSE_P2/OP2/RSO2.1/PRSE_A8.

Modificările vizează:

Anexa 6 Grila de evaluare tehnică și financiară clădire/ Grila de evaluare tehnică și financiară cerere de finanțare (centralizată), Criteriul 2. Gradul de pregătire/maturitate al proiectului, după cum urmează:

”c.  Documentaţie tehnico-economică – faza DTAC + Autorizaţie de construire emisă (10 puncte)”

 


Corrigendumul nr. 1 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului și anexelor aferente apelului de proiecte PRSE/51/PRSE_P2/OP2/RSO2.1/PRSE_A8

Actiunea 2.1 – Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice (inclusiv a celor cu statut de monument istoric) și a clădirilor rezidențiale în funcție de potențialul de reducere a consumului, respectiv reducerea emisiilor de carbon, inclusiv consolidarea acestora în funcție de riscurile identificate (inclusiv seismice).

Operațiunea B – Sprijinirea eficienței energetice în clădiri publice.

 

Autoritatea de Management pentru Programul Regional Sud Est 2021-2027 a emis Corrigendumul nr. 1 de modificare și completare a Ghidului Solicitantului și anexelor aferente apelului de proiecte PRSE/51/PRSE_P2/OP2/RSO2.1/PRSE_A8

Actiunea 2.1 – Îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor publice (inclusiv a celor cu statut de monument istoric) și a clădirilor rezidențiale în funcție de potențialul de reducere a consumului, respectiv reducerea emisiilor de carbon, inclusiv consolidarea acestora în funcție de riscurile identificate (inclusiv seismice)

Operațiunea B – Sprijinirea eficienței energetice în clădiri publice,

respectiv de modificare a Anexei 6 Grila de evaluare tehnică și financiară clădire/ Grila de evaluare tehnică și financiară cerere de finanțare (centralizată), Criteriul 2. Gradul de pregătire/maturitate al proiectului, după cum urmează :

”c.  Documentaţie tehnico-economică – faza DTAC + Autorizație de construire emisă (10 puncte)”

Pentru informații despre ghiduri, vă rugăm click aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent