Skip to main content

26 octombrie 2023

PR Nord-Est modifică Ghidul Solicitantului pentru apelul “Transformarea digitală a IMM-urilor”

Loading

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027 anunță, în data de 26 octombrie 2023, modificarea Ghidului Solicitantului pentru apelul de proiecte PR/NE/2023/PI2/RSO1.2/1 “Transformarea digitală a IMM-urilor orientată către creșterea intensității digitale“.

Principalele modificări se referă la:

Actualizarea Secțiunii 3.1 Tipul de apel, astfel:
Dacă lista preliminară de potențiali solicitanți eligibili conține cel puțin 800 de firme, din această listă vor fi selectate aleatoriu, prin metoda RCT (Randomized Controlled Trial), utilizând o procedură acreditată de selecție, jumătate din numărul celor declarate eligibile, care vor fi invitate, în mod formal, să depună o cerere de finanțare în cadrul sesiunii de depunere ce va fi ulterior deschisă în MySMIS2021/SMIS2021+.
Actualizarea Secțiunii 6. Indicatori de etapă
Primul indicator de etapă poate fi stabilit la un interval de minimum o lună, dar nu mai mult de 6 luni, calculat din prima zi de începere a implementării proiectului.
Actualizarea secțiunilor 7.6 Anexele și documentele obligatorii la momentul contractării și 12.2 Mecanismul cererilor de plată.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent