Skip to main content

19 martie 2024

PR Nord-Est a lansat, în consultare publică, Ghidul Solicitantului pentru “Finanțarea etapei II a proiectelor etapizate”

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027 a lansat, în data de 18 martie 2024, în consultare publică, Ghidul Solicitantului pentru “Finanțarea etapei II a proiectelor etapizate”.
Acest Ghid se adresează tuturor beneficiarilor de finanțare din cadrul Programului Operațional Regional 2014–2020 care au optat pentru etapizarea proiectelor în cadrul Programului Regional Nord-Est 2021-2027.

Lista proiectelor etapizate, precum și apelurile corespondente din PR Nord–Est 2021- 2027 în cadrul cărora vor fi depuse documentațiile de finanțare pentru etapa a II-a se regăsește în Anexa 1 – Listă proiecte etapizate.

Pentru observații și/sau propuneri, vă rugăm să folosiți interfața www.adrnordest.ro/comentariiGhid/Etapizate/Apel1/, care vă oferă posibilitatea de a vă formula comentariile direct pe documente. Toate propunerile sunt binevenite, dar vă rugăm să aveți în vedere că aceasta este unica modalitate în care vom prelua observațiile dumneavoastră, pentru a le putea centraliza cu ușurință și a le analiza într-un mod sistematizat.

Perioada de consultare publică este de 5 zile lucrătoare de la data lansării, până la data de 25 martie 2024.

Documente suport
Ghidul Solicitantului pentru “Finanțarea etapei II a proiectelor etapizate”

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent