Skip to main content

01 februarie 2024

PR Centru lansează în consultare publică Ghidul specific pentru Intervenția 2.1.1 “Comunități digitale pentru o regiune inteligentă – soluții digitale”

Loading

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiții 2 ”O regiune digitală” – Obiectiv specific 1.2 “Valorificarea avantajelor digitalizării în beneficiul cetățenilor, al companiilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice”, Intervenția 2.1.1 “ Comunități digitale pentru o regiune inteligentă – soluții digitale”.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile lucrătoare. Observațiile și propunerile pot fi formulate prin completarea documentului pus la dispoziție și transmiterea acestuia prin e-mail, la adresa helpdesk[at]adrcentru.ro, până la data de 21.02.2024.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici

Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și de lansare a apelului de proiecte.

 

Sursa: aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent