Skip to main content

29 februarie 2024

PR Centru lansează în consultare publică Ghidul 1.2.1 „Participarea IMM și organizațiilor de CDI în structuri, parteneriate și programe de colaborare”

Loading

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiții 1  ”O regiune competitivă prin inovare și întreprinderi dinamice pentru o economie inteligentă” – Obiectiv specific  1.1. Dezvoltarea și sporirea capacităților de cercetare și inovare și adoptarea tehnologiilor avansate”, Intervenția 1.2.1 “Participarea IMM și organizațiilor de CDI în structuri, parteneriate și programe de colaborare””.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile lucrătoare. Observațiile și propunerile pot fi formulate prin completarea documentului pus la dispoziție și transmiterea acestuia prin e-mail, la adresa helpdesk[at]adrcentru.ro, până la data de 21.03.2024.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici.

Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și de lansare a apelului de proiecte.

 

Informații aici.

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent