Skip to main content

18 martie 2024

PR Centru a amânat lansarea apelului 7.1.2 – „Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare” până pe 29 mai 2024

Loading

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), a emis Corrigendum-ul nr. 1 pentru modificarea Ghidului solicitantului aferent Intervenției 7.1.2 –  Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare.

Principalele modificări prevăzute de Autoritatea de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), în cadrul Corrigendum-ului nr. 1 pentru modificarea Ghidului solicitantului aferent Intervenției 7.1.2 –  Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare, vizează următoarele aspecte:

  • Secțiunea 4.3.1 Data și ora pentru începerea depunerii de proiecte
  • Secțiunea 4.3.2 Data și ora închiderii apelului de proiecte
  • Secțiunea 14 Anexe
    • Anexa 17 Macheta financiară  inclusiv matricea de corelare buget- deviz

Ghidul solicitantului – versiunea 2 precum și anexa menționată mai sus (Anexa 17 – Macheta financiară, inclusiv matricea de corelare buget- deviz) fac parte integrantă din prezentul Corrigendum.

Modificările Ghidului solicitantului pot fi regăsite în sinteza modificărilor.

Toate documentele aprobate  se regăsesc accesând link-ul aferent Intervenției 7.1.2 –  Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare.

 

Informații aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent