Skip to main content

13 mai 2024

PR BI 2021-2027 a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE ETAPIZATE – Condiții de acordare a sprijinului financiar pentru proiectele etapizate preluate din POR 2014-2020

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Regional București-Ilfov (AM PR BI) 2021-2027, lansează în consultare publică Ghidul solicitantului pentru APELUL DE PROIECTE ETAPIZATE – Condiții de acordare a sprijinului financiar pentru proiectele etapizate preluate din POR 2014-2020.

 Ghidul Solicitantului – Apel Etapizate – format pdf

 Ghidul Solicitantului – Apel Etapizate – format word

  Pachet Ghid + Anexe – Apel Etapizate

Observațiile, comentariile și recomandările dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi în vederea îmbunatățirii ghidului și pentru a ne asigura că acesta răspunde nevoilor dumneavoastră și nu conține prevederi care să complice nejustificat procesul de elaborare a proiectelor.

Așteptăm de asemenea și întrebările dumneavoastră, dacă veți considera că prevederile din proiectul de Ghid sunt insuficient de clare pentru a putea formula observațiile.

Observațiile, comentariile, recomandările, dar și eventualele întrebări trebuie transmise la adresa de email: helpdesk@adrbi.ro, până în data de 27.05.2024

NB: Acestea pot fi trimise direct în corpul email-ului, însă, dacă aveţi o adresă scanată, ştampilată, vă rugăm să anexaţi şi varianta editabilă, pentru centralizare. Vă rugăm să precizaţi numele (personal sau al instituţiei/firmei reprezentate) şi date de contact (telefon, email – încercând să evitaţi domeniul Yahoo.com, în care mesajele intră cu întârziere/Spam).

Sursa aici

Share:

asistent
Atlas - Asistent