Skip to main content

30 iulie 2021

Platformă online B2B pentru echipamente de sudură

Loading

Program: Horizon 2020

WeldGalaxy este o platformă online B2B care va reuni cumpărători globali și vânzători din UE de echipamente de sudură, împreună cu auxiliare / consumabile și servicii. Această platformă digitală este menită să îmbunătățească vizibilitatea produselor / prototipurilor / serviciilor de sudură din UE către utilizatorii globali și să ofere servicii inovatoare bazate pe web. WeldGalaxy va încorpora un instrument de inginerie bazat pe cunoștințe care simplifică procesul de selecție a echipamentelor pentru utilizatorii finali și permite „conectarea și producerea”, fabricarea digitală a echipamentelor potrivite pentru cerințele specificate ale clienților / utilizatorilor finali și conformitatea cu reglementările.

Platforma digitală vizează creșterea vizibilității producătorilor din UE către utilizatorii globali de echipamente și creșterea și sprijinirea digitalizării producției. Totodată, platforma își propune să îmbunătățească experimentarea și adoptarea pe piață a prototipurilor oferite de IMM-urile din UE și să stimuleze competitivitatea europeană și cota de piață a echipamentelor, consumabilelor și serviciilor de sudură.

Platforma va permite:

  • Transparența caracteristicilor produsului, a capacităților, a utilizării resurselor, a serviciilor complementare asociate și a prețului;
  • Feedbackul clienților, feedbackul în timp real privind utilizarea (anonimizat după cum este necesar) și opțiunile asociate;
  • Scalabilitate în ceea ce privește dezvoltarea tehnologică și domeniile aplicațiilor de fabricație;
  • Informații despre standarde și conformitate cu reglementările (de exemplu, facilitarea re-fabricării și de-fabricării), precum și cerințele de securitate.

Folosind tehnologiile PrivateSky deja dezvoltate, Romsoft implementează o platformă Distributed Ledger Technology (DLT) în care contractele inteligente sunt create și gestionate de diferiții actori din industria sudurii.

Share:

asistent
Atlas - Asistent