Skip to main content

21 septembrie 2023

INCUB CENTER – Târgu Mureș

Loading

Prin proiectul “Construire incubator de afaceri, amenajare acces auto și platforme în incintă, branșamente la utilități în Tg Mureș” a prins viață IncubCenter, care nu este doar o clădire de birouri, ci o comunitate.

La Incubcenter, tinerii antreprenori nu numai că primesc sprijin, dar se și inspiră de la mentori dar și unii de la alții. Atmosfera clădirii este încântătoare: birouri open-space moderne, primitoare și tinerești îi așteaptă pe candidați, unde aceștia găsesc toată tehnologia de ultimă generație de care un antreprenor ar putea avea nevoie astăzi. În plus, există o parcare subterană cu lifturi pentru mașini, un restaurant, o mulțime de spații comunitare interioare-exterioare și săli de conferințe de ultimă generație, toate pe 6 etaje și pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați. Dacă un tânăr antreprenor nu vrea să întărească statisticile start-up-urilor eșuate, el sau ea își va găsi locul într-un spațiu optimizat pentru creștere sustenabilă, unde există toate instrumentele necesare pentru a reuși.

Beneficiarul investitiei – INCUBCENTER SRL

Valoarea totală a proiectului este de 32.255.747,89 lei, din care finantare nerambursabila 15.446.741,57 lei, asigurata prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii

Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin
incubatoare de afaceri

Share:

asistent
Atlas - Asistent