Skip to main content

18 iulie 2023

PoIDS lansează apelurile „Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în orașe/municipii cu o populație de peste 20.000 locuitori”

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Incluziune și Demnitate Socială 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene lansează apelurile competitive „Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală în orașe/municipii cu o populație de peste 20.000 locuitori”.

Operațiunile finanțate în cadrul prezentelor apeluri de proiecte se implementează în contextul implementării mecanismului de dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității și vizează acordarea de sprijin pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală in conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2021/1060 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 24 iunie 2021.

În cadrul prezentelor apeluri de proiecte solicitanții eligibili sunt Grupurile de Acțiune Locală. Operațiunile finanțate în cadrul prezentelor apeluri nu se implementează în parteneriat.

 

Pentru mai multe informații click aici și aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent