Skip to main content

26 august 2023

PNRR – Consultare publică „Proiecte transfrontaliere și multinaționale. Procesoare cu consum redus de energie și cipuri semiconductoare”

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de coordonator de reformă/investiții, împreună cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, în calitate de administrator de ajutor de stat, lansează în consultare publică Ghidul de contractare aferent Investiției 4 – Proiecte transfrontaliere și multinaționale – procesoare cu consum redus de energie și cipuri semiconductoare, din Componenta 9 „Suport pentru sectorul privat, cercetare, dezvoltare și inovare” a Planului de redresare și reziliență pentru România (PNRR).

Scopul acestui ghid este de a facilita înțelegerea unitară a procesului de contractare a proiectelor aferente Investiției 4 din Componenta 9 a PNRR, de a familiariza solicitanții cu cerințele, regulile și recomandările de bază pentru semnarea și/sau modificarea contractului de finanțare.

Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data de 25.08.2023 până la data de 04.09.2023, ora 17.00.

Propunerile, sugestiile sau opiniile referitoare la acest ghid vor fi transmise pe adresa de email:contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro în perioada de consultare publică mai sus menționată.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați pagina MIPE.


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Share:

asistent
Atlas - Asistent