Skip to main content

20 decembrie 2023

Platforma Oportunități de finanțare a fost premiată pentru impactul, beneficiile și contribuția asupra dezvoltării administrației publice românești

Loading

Proiectul “Dezvoltarea capacitații instituționale a Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene printr-un sistem integrat de management al calitățiin finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020”, cod SIPOCA 717/129934 a fost premiat în cadrul Galei care a avut loc în data de 19 Decembrie 2023. Platforma oportunitati-ue.gov.ro este unul dintre rezultatele proiectului care aduce valoare adăugată tuturor beneficiarilor din România, aducând o contribuție semnificativă administrației publice din România.

Platforma reprezintă o inițiativă inovatoare care servește drept canal vital pentru mobilizarea resurselor financiare necesare proiectelor și inițiativelor din România. Prin intermediul acestei platforme, organizații și indivizi au acces la informații esențiale privind oportunitățile de finanțare disponibile, consolidând astfel infrastructura economică a țării. Un aspect notabil al platformei sunt evenimentele denumite „Financing Info Monday,” care oferă oportunitatea de a înțelege mai bine mecanismele de finanțare și de a stabili conexiuni cu potențiali finanțatori.

Share:

asistent
Atlas - Asistent