Skip to main content

29 septembrie 2023

PDD lansează în consultare publică Ghidul solicitantului condiții de accesare a finanțării pentru sprijinirea acțiunilor de investigare preliminară și detaliată a siturilor contaminate

Loading

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Dezvoltare Durabilă (PDD), lansează în consultare publică Ghidul pentru sprijinirea acțiunilor de investigare preliminară și detaliată a siturilor contaminate.

Prin prezentul ghid se lansează un apel de proiecte necompetitiv cu termen limită de depunere, iar bugetul este 47.058.824 (40.000.000 euro UE + 7.058.824 euro BS).

 

Activități eligibile:

Pentru acțiunile sprijinite prin prezentul ghid se pot finanța următoarele activități eligibile orientative, fără a fi însă limitative:

  • Identificarea siturilor potențial contaminate la nivel național;
  • Investigarea preliminară și detaliată a siturilor potențial contaminate;
  • Realizare baza de date în sistem GIS.

 

Solicitanți eligibili – Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor;

Categorii de parteneri eligibili – Agenția Națională pentru Protecția Mediului

 

Propunerile și sugestiile publicului pot fi trimise la sediul din Șos. București-Ploiești, nr. 1 – 1B, Victoria Office – intrarea str. Menuetului, nr. 7, București, sector 1 și/sau pe adresa de email: secretariat.dgpim@mfe.gov.ro, în termen de 15 zile lucrătoare de la 28 septembrie 2023.

Informații suplimentare aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent