Skip to main content

13 decembrie 2023

PCIDIF lansează în consultare ghidul „Creșterea rolului culturii în societate prin valorificarea avantajelor digitalizării”

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene anunță lansarea în consultare publică a Ghidului solicitantului aferent Acțiunii 3.1 – Creșterea rolului culturii în societate prin valorificarea avantajelor digitalizării, Măsura 2 – Promovarea dezvoltării economice și sociale prin digitalizarea arhivelor culturale, Prioritatea 3- Transformarea digitală și furnizarea de servicii îmbunătățite în sectorul cultural, Obiectiv specific: RSO4.6. Creșterea rolului culturii și al turismului durabil în dezvoltarea economică, incluziunea socială și inovarea socială.

Perioada de consultare publică este de 23 zile lucrătoare, începând cu data de 13.12.2023 până la data de 19.01.2024, ora 17.00.

Eventualele observații și sugestii se vor transmite pe adresa de email: secretariat.pocidif@mfe.gov.ro în perioada de consultare publică mai sus menționată.

 

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent