Skip to main content
Program Educatie DRP

24 august 2023

Pachetul de informații pentru competiția centre de excelență a fost lansată în dezbatere publică

Loading

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) a lansat în dezbatere publică Pachetul de informații pentru competiția Centre de Excelență CoE2023 din cadrul Programului 5.6 – Provocări, 5.6.1 Subprogramul Parteneriate pentru Agenda Strategică, din Planul Național de Cercetare Dezvoltare Inovare IV (PNCDI IV).

Competiția este organizată de către MCID și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Prin intermediul programului se finanțează cu precădere resursa umană implicată, accentul fiind pus pe interdisciplinaritate, colaborare și masă critică.
Finanțarea de la bugetul de stat acordată pentru un proiect este de maxim 100.000.000 lei, iar proiectele se vor derula pe o perioadă inițială de 60 luni, cu posibilitatea de prelungire până la 84 luni.

Pachetul de informații pentru competiția Centre de Excelență poate fi consultat la link-ul: https://shorturl.at/mDPS5, iar propunerile/observațiile cu privire la conținutul documentului se primesc până la data de 23 septembrie 2023, la adresa de e-mail centredeexcelenta@uefiscdi.ro.

Informații complete:

Pagină instrument de finanțare:

Centre de excelență (CoE)

https://uefiscdi.gov.ro/centre-de-excelenta-coe

Pagină Program PNCDI IV – Program 5.6 – Provocări

https://uefiscdi.gov.ro/pncdi-iv-program-6

Share:

asistent
Atlas - Asistent