Skip to main content

28 mai 2024

ORDIN pentru reinstituirea Schemei de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investițiilor în construirea de capacități pentru producția de hidrogen verde în instalații de electroliză

Loading

A fost reinstituită Schema de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investițiilor în construirea de capacități pentru producția de hidrogen verde în instalații de electroliză, aferentă măsurii de investiții I.2 — Capacitățile de producție a hidrogenului verde care să fie utilizat pentru stocarea energiei electrice și pentru decarbonizarea industriei din cadrul componentei 6 — Energie, pilonul I — Tranziție verde din Planul național de redresare și reziliență al României, aprobată prin Decizia Comisiei Europene C(2022) 5.625 final din 8.08.2022 cazul SA.102003, sub condiția suspensivă de aprobare a reinstituirii acesteia prin decizie a Comisiei Europene, prevăzută în anexa nr. 1 la prezentul ordin.

Prin reinstituirea schemei de ajutor de stat în bcondițiile prevăzute la art. 1 se stabilește valabilitatea acesteia până la data de 31 decembrie 2024.

Sursa aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent