Skip to main content

09 iunie 2023

MIPE vine în sprijinul persoanelor vulnerabile prin compensarea prețului la energie

Loading

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman (POCU) 2014-2020 din cadrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene lansează în consultare publică Ghidul „Măsuri de sprijin pentru categoriile de persoane vulnerabile pentru compensarea prețului la energie”.  Este un proiect non-competitiv, cu o alocare totală de 50.420.930,00 euro, la o rată de finanțare UE de 100%.

Sprijinul acordat persoanelor vulnerabile pentru compensarea preţurilor la energie este în valoare nominală de 1.400 lei, poate fi utilizat până la data de 31 decembrie 2023 şi este acordat pe loc de consum/gospodărie vulnerabilă, în două tranşe. Decontarea cheltuielilor prevăzute mai sus se face în limita sumelor alocate în acest scop în cadrul prezentului apel de proiecte.

Apelul este dedicat regiunilor – București – Ilfov, Nord‐Est, Sud‐Est, Sud‐Vest Oltenia, Sud-Muntenia, Nord-Vest, Vest, Centru.

 

Informații suplimentare pot fi consultate accesând adresa: https://mfe.gov.ro/autoritatea-de-management-pentru-programul-operational-capital-uman-pocu-2014-2020-din-cadrul-ministerului-investitiilor-si-proiectelor-europene-lanseaza-in-consultare-publica-ghidul-solicitantului/

 

Share:

asistent
Atlas - Asistent