Skip to main content

20 septembrie 2023

Ministerul Educației lansează în consultare publică Ghidul C.15/ I.17 „Dezvoltarea platformei de evaluare și realizarea de conținut digital”

Loading

MEDU lansează Ghidul C.15/ I.17 „Dezvoltarea platformei de evaluare și realizarea de conținut digital”. Prin intermediul ghidului sunt stabilite condițiile pentru dezvoltarea platformei de evaluare în mediul online a competențelor elevilor.

Platforma dezvoltată în cadrul apelului va fi disponibilă tuturor elevilor și cadrelor didactice din sistemul de învățământ preuniversitar și va putea fi utilizată pentru toate tipurile de evaluări interne – inițiale, de progres, sumative și externe – de tipul evaluărilor naționale sau prin eșantion.

Acesta este un apel necompetitiv dedicat Ministerului Educației, prin Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanțate din Fonduri Europene (UIPFFE), în parteneriat cu Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație (CNPEE).

Observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresa de e-mail evaluareonline@rocnee.eu, în perioada 19.09.2023 – 02.10.2023. 

Informații suplimentare aici – https://www.edu.ro/apel_PNRR_dezvoltare_platforma_evaluare_realizare_continut_digital


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Share:

asistent
Atlas - Asistent