Skip to main content

04 decembrie 2023

Ministerul Culturii lansează în consultare publică a proiectului de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării SCHEMEI DE AJUTOR DE MINIMIS

Loading

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Ministerul Culturii (MC), prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP), în calitate de coordonator de reforme și investiții (CRI) și de furnizor și administrator al Schemei de ajutor de minimis, lansează în consultare publică proiectul de Ordin al ministrului culturii pentru aprobarea modificării Schemei de ajutor de minimis pentru sprijinirea inițiativelor culturale de accelerare a digitalizării producției și distribuției de filme, asociate Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Pilonul IV, Componenta 11 – Turism și cultură, Investiția 7 și aprobate prin Ordinul ministrului culturii nr. 2515/11.01.2023.

Perioada de consultare publică este de 10 zile de la data publicării pe pagina electronică a Ministerului Culturii (www.cultura.ro), respectiv a Unității de Management a Proiectului – Investiția 7: www.umpcultura.ro/ctg_45_investitia-7_pg_0.htm.

Documentul poate fi consultat aici

Se pot transmite observații/ recomandări la adresa de e-mail: contact.i7pnrr@umpcultura.ro, până la data de 10.12.2023.

 

Informații suplimentare aici.


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Share:

asistent
Atlas - Asistent