Skip to main content

21 decembrie 2023

MEAT anunță reluarea procesului de înscriere pentru Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață

Loading

Având în vedere problemele tehnice întâmpinate pe platforma www.programenationale2023.ro din cauza numărului mare de accesări, pentru Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață, MEAT informează că etapa de înscriere va fi reluată.

La momentul apariției acestei probleme tehnice nu se înregistra nicio cerere finalizată. Astfel, înscrierea pentru Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață va fi relansată joi, 21 decembrie a.c., ora 16:00, până joi, 04 ianuarie 2024.

Menționăm că înscrierea în cadrul Programului național de microindustrializare nu a întâmpinat probleme, iar proiectele depuse rămân valabile.

Calendarul anunțat pentru înscrierea în Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici și mijlocii rămâne cel anunțat inițial, respectiv de joi, 21 decembrie a.c., ora 14:00, până joi, 04 ianuarie 2024, ora 20:00.

 

Sursa: MEAT

Share:

asistent
Atlas - Asistent