Skip to main content

02 octombrie 2023

MCID lansează în consultare publică C7/ I17 „Scheme de finanțare pentru biblioteci pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”

Loading

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a lansat în consultare publică Ghidul Solicitantului, în vederea relansării apelului competitiv aferent Investiției 17 Scheme de finanțare pentru biblioteci pentru a deveni hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale din cadrul componentei C7 “Transformarea digitală” din PNRR, în valoare de 16.788.220 euro.
Investiția i17 are 3 priorități:
1. Renovarea (inclusiv extinderea), precum și echiparea cu calculatoare și echipamente tehnice pentru 60 biblioteci rurale, municipale, județene sau orășenești, ce vor fi transformate în huburi de dezvoltare a competențelor digitale;
2. Schimbarea și modernizarea echipamentelor informatice în 650 de biblioteci;
3. Dezvoltarea competențelor de bază pentru 100.000 de români din comunități defavorizate.

Detalii despre investiție și despre beneficiarii acesteia pot fi consultate la adresa https://www.mcid.gov.ro/programe-europene/c7/.
Eventualele observații sau propuneri de modificare pot fi transmise la adresa de e-mail fonduri.oipsi@adr.gov.ro, până la data de 09.10.2023.


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Share:

asistent
Atlas - Asistent