Skip to main content

19 octombrie 2023

MAI – Anunț privind lansarea apelului necompetitiv de proiecte „Carte de identitate electronică și semnătura digitală calificată”

Loading

Ministerul Afacerilor Interne a lansat  apelul necompetitiv de proiecte – COD: PNRR/2023/C.7/I.8/1 ( https://www.mai.gov.ro/pnrr/apel-proiecte/)

Obiectivele apelului:
Pentru a putea obține finanțare în cadrul acestui apel, proiectele trebuie să contribuie la realizarea obiectivului Investiției 8. Carte de identitate electronică și semnătura digitală calificată din cadrul Componentei 7 Transformare digitală din PNRR – de a sprijini tranziția și adoptarea cărții electronice de identitate de către cetățenii români prin atingerea țintelor aferente Investiției 8, cu elementele constitutive, conform prevederilor CID.

Dată și oră începere depunere de proiecte: 18.10.2023, ora 10:00
Dată și oră închidere depunere de proiecte: 29.12.2023, ora 14:00
Finanțarea maximă acordată pentru un proiect: 200.000.000 EUR, fără TVA
Valoarea maxima a finanțării apelului: 200.000.000 EUR, fără TVA

Solicitanții eligibili sunt:
În calitate de solicitant unic/ lider de parteneriat:
MAI (prin structurile cu competențe legale în punerea în circulație a cărții electronice de identitate, conform prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 12/2023, și prin structurile cu competențe legale în asigurarea suportului tehnic necesar pentru emiterea și punerea în circulație a cărții electronice de identitate).
În calitate de partener: Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării prin Autoritatea pentru Digitalizarea României
Apelul necompetitiv se lansează inclusiv prin platforma electronică dedicată PNRR, la următorul link: https://proiecte.pnrr.gov.ro.
Cererea de finanțare, anexele acesteia și documentele însoțitoare solicitate se transmit prin platforma proiecte.pnrr.gov.ro.

 

Informații suplimentare – https://www.mai.gov.ro/pnrr/apel-proiecte/


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

Share:

asistent
Atlas - Asistent