Skip to main content

25 septembrie 2023

Lansare în consultare publică a Ghidului specific pentru “Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare”

Loading

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Intervenția 7.1.2 “Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare” din cadrul Priorității 7 ”O regiune cu turism sustenabil”.

ADR Centru, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul ’’Regiunea Centru’’ (PR Centru), publică în consultare Ghidul Solicitantului pentru Prioritatea de investiții 7 ”O regiune cu turism sustenabil” – Obiectiv specific 4.6 „Creșterea rolului culturii și al turismului sustenabil în dezvoltarea economică, incluziunea socială și inovarea socială”, Acțiunea 7.1. „Dezvoltarea durabilă a comunităților rurale prin punerea în valoare a potențialului lor turistic natural și cultural”, Intervenția 7.1.2 – „Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare”.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile lucrătoare. Observațiile și propunerile pot fi formulate prin completarea documentului pus la dispoziție și transmiterea acestuia prin e-mail, la adresa helpdesk[at]adrcentru.ro, până la data de 13.10.2023.

Ghidul solicitantului poate fi consultat aici.

Toate observațiile, propunerile și comentariile vor fi analizate și luate în considerare în procesul de definitivare a ghidului specific și de lansare a apelului de proiecte.

Articolul Lansare în consultare publică a Ghidului specific pentru “Protejarea și valorificarea în scop turistic a patrimoniului natural și a resurselor balneare” apare prima dată în ADRC.

Share:

asistent
Atlas - Asistent