Skip to main content

02 aprilie 2024

Lansare apel Second Swiss Contribution – Program Cercetare

Loading

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de Partener de Măsură Suport pentru SNSF (Swiss National Science Foundation), anunță lansarea apelului pentru Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare – MAPS: Multilateral Academic Projects.

Instrumentul de finanțare MAPS a fost dezvoltat în cadrul Programului Cercetare asociat celei de-a doua Contribuții Elvețiene, ce continuă consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre Elveția și statele membre ale UE.
Propunerile de proiecte implică un parteneriat format dintr-o instituție din România, alături de o instituție din Elveția și cel puțin una din instituțiile gazdă eligibile din celelalte țări implicate în program (Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria).
Documentul de apel este disponibil aici
Identificare parteneri:
Platforma de brokerage disponibilă la adresa: https://roch.brokerage.uefiscdi-direct.ro

Calendar:
Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte de către responsabilul de proiect din Elveția, pe platforma mySNSF, este 1.07.2024.
Platforma pentru depunerea documentelor solicitate responsabilului de proiect din România va fi disponibilă la adresa www.uefiscdi-direct.ro, începând cu data de 8.04.2024.

Persoană de contact:
Monica Cruceru
Coordonator Program
Tel: + 40 21 30 80 561
E-mail: monica.cruceru@uefiscdi.ro
Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent