Skip to main content

08 noiembrie 2023

Interreg România – Moldova modifică ghidurile pentru proiecte mici și standard

Loading

Autoritatea de Management a programului Interreg NEXT România-Republica Moldova a publicat Corrigendumul nr.1 la Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte cu valoare mică.

Ca urmare a întrebărilor primite în cadrul sesiunilor de instruire organizate pentru potențialii beneficiari, precum și pe adresa de helpdesk a programului Interreg NEXT România-Republica Moldova, Autoritatea de Management a clarificat unele aspecte din Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte cu valoare mică și a făcut mici rectificări cu privire la conținutul documentelor.

Termenul pentru depunerea aplicațiilor este 15 ianuarie 2024, orele 16:00 (ora României).

Sistemul electronic folosit pentru depunerea aplicațiilor (JEMS) poate fi accesat aici.

 


Autoritatea de Management a programului Interreg NEXT România-Republica Moldova a publicat Corrigendumul nr.1 la Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte standard.

Ca urmare a întrebărilor primite în cadrul sesiunilor de instruire organizate pentru potențialii beneficiari, precum și pe adresa de helpdesk a programului Interreg NEXT România-Republica Moldova, Autoritatea de Management a clarificat unele aspecte din Ghidul solicitantului pentru apelul de proiecte standard și a făcut mici rectificări cu privire la conținutul documentelor.

Termenul pentru depunerea aplicațiilor este 8 decembrie 2023, orele 16:00 (ora României).

Sistemul electronic folosit pentru depunerea aplicațiilor (JEMS) poate fi accesat aici.

 

Informații despre ghiduri aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent