Skip to main content

19 octombrie 2021

Instrumentul de cartografiere a sinergiilor Horizon-Interreg a fost lansat pe 13 octombrie 2021

Loading

Noul tablou de bord al Instrumentului de cartografiere a sinergiilor Horizon-Interreg  a fost prezentat la o sesiune de informații, găzduită de cea de-a 19- a Săptămână Europeană a Regiunilor și Orașelor , pe 13 octombrie.

Instrumentul integrează datele din programele Orizont 2020 și Interreg și ne permite să explorăm investițiile UE în cercetare și inovare la nivel european, național și regional. Mai mult decât atât, puteți găsi informații despre domeniile politice specifice acoperite de finanțare, precum și despre proiectele reale și participanții.

Sesiunea de informații a prezentat, de asemenea, Kohesio.eu – un alt instrument inovator care îmbunătățește experiența de căutare a proiectelor UE finanțate de Fondul european de dezvoltare regională, Fondul de coeziune și Fondul social european.

Pentru mai multe informații despre Instrumentul de cartografiere a sinergiilor Horizon-Interreg, consultați ghidul rapid:

https://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/h2020/other/events/h2020-interreg/h2020-interreg-matchmaking-guide_en.pdf

Share:

asistent
Atlas - Asistent