Skip to main content

09 iulie 2024

Instrucțiunea nr. 11/2024 privind depunerea unor documente obligatorii la momentul contractării de către beneficiarii proiectelor etapizate

Loading

ADR Sud Muntenia a emis Instrucțiunea nr. 11/2024 privind depunerea unor documente obligatorii la momentul contractării de către beneficiarii proiectelor etapizate.

Art.1 În vederea demonstrării de către beneficiarii proiectelor etapizate a faptului că există o pistă de audit separată, detaliată şi completă, care asigură că aceleași categorii de cheltuieli nu sunt declarate de două ori la Comisia Europeană şi/sau nu sunt decontate de două ori de autoritatea de management, respectiv cheltuielile incluse într-o cerere de plată aferentă etapei I nu sunt incluse în nicio cerere de plată aferentă celei de a doua etape, aceștia vor prezenta un document în care să evidențieze bugetul la 31.12.2023, detaliind pentru fiecare linie bugetară sumele solicitate, respectiv sumele autorizate de AM POR 2014-2020, conform Anexei 1 la prezenta Instrucțiune. În situația în care nu a fost autorizată plata finală se va menționa valoarea solicitată în cerere/cererile de rambursare neavizate.

Informații aici.

Share:

asistent
Atlas - Asistent