Skip to main content

02 noiembrie 2023

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) a lansat un apel în colaborare cu cinci dintre comunitățile sale de cunoaștere și inovare: EIT Climate-KIC, EIT Digital, EIT Food, EIT Manufacturing și EIT Urban Mobility

Loading

Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT) a lansat un apel în colaborare cu cinci dintre comunitățile sale de cunoaștere și inovare: EIT Climate-KIC, EIT Digital, EIT Food, EIT Manufacturing și EIT Urban Mobility.

Sunt încurajate să aplice întreprinderile nou-înființate și extinse din sectoarele și industriile culturale și creative.

Entitățile care au participat la alte activități implementate în cadrul NEB al Comunității EIT sunt, de asemenea, încurajate să aplice. Mai precis, un slot dedicat va fi asigurat pentru foștii participanți la programul Grow NEB. Drept urmare, dintr-un total de 28 de start-up-uri, 26 vor fi determinate prin procesul de selecție convențional și două start-up-uri selectate din cererile depuse de participanții la programul Grow NEB al comunității EIT.

Solicitanții trebuie să demonstreze relevanța socială și impactul economic al inovației lor și, cel mai important, modul în care aceasta întruchipează cele trei principii de bază ale NEB:
Sustenabilitate – atingerea obiectivelor climatice prin circularitate și biodiversitate;
Estetica – punerea accentului pe calitatea experienței și a designului dincolo de funcționalitate;
Incluziune – promovarea diversității, asigurarea accesibilității și îmbunătățirea accesibilității financiare.

Termenul limită de depunere este 4 decembrie 2023.

 

Sursa: EIT

Share:

asistent
Atlas - Asistent