Skip to main content

31 august 2023

GHIDUL SOLICITANTULUI PENTRU DIGITALIZAREA IMM-URILOR, ÎN CONSULTARE PUBLICĂ

Loading

Consultarea vizează apelul de proiecte destinat Digitalizării în folosul IMM-urilor, Prioritatea 2: Digitalizare în beneficiul cetățenilor și al firmelor, Obiectivul specific 1.2: Valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, al companiilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice, Acțiunea 2.
Apelul de proiecte este unul de tip competitiv și are o alocare financiară de 21.126.000 euro. Contribuția programului la finanțarea unei investiții este de maximum 90% din valoarea eligibilă a investiției, în limita plafonului de minimis, respectiv echivalentul în lei a 75.000 euro.
Acțiuni care vor fi sprijinite în cadrul apelului:
• adoptarea tehnologiilor și a instrumentelor digitale care conduc la inovarea modelului de afaceri;
• investiții în echipamente TIC;
• achiziția de aplicații software/licențe, resurse de stocare și procesare, tehnologii specifice de utilizare a inteligenței artificiale, securitate cibernetică;
• soluții IT pentru comerțul electronic.

Consultarea publică se desfășoară în perioada 30.08 – 21.09.2023. Observațiile și propunerile pot fi transmise la adresa de e-mail office@adroltenia.ro.
Informațiii suplimentare pot fi accesate aici: Ghidul solicitantului pentru digitalizarea IMM-urilor, în consultare publică – ADR SV Oltenia (adroltenia.ro)

Share:

asistent
Atlas - Asistent