Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Ziua Inițiativei Cetățenilor Europeni 2023 – „Îmbunătățirea competențelor cetățenilor pentru o ECI de impact și de succes!”

Ediția din 2023 a Zilei ECI, organizată de Comitetul Economic și Social European și de partenerii săi, se va concentra pe abilitățile de care au nevoie organizatorii pentru ca inițiativa lor să devină un succes – în legătură cu Anul european al competențelor. Aceasta va include oferirea participanților cu sfaturi practice și recomandări sub forma unor ateliere „Cum se face” pe subiecte precum modul în care influențatorii pot ajuta un ICE să reușească sau transformarea unei idei într-o inițiativă cetățenească europeană. Bazându-se pe experiența organizatorilor, sesiunea de deschidere va discuta modalități de îmbunătățire a instrumentului ECI în sine. În cadrul evenimentului, Comisia Europeană va prezenta noul său set de instrumente educaționale pentru școli.

 

Înregistrarea este deschisă până pe 4 iunie 2023.

Ziua Inițiativei Cetățenilor Europeni 2023 – „Îmbunătățirea competențelor cetățenilor pentru o ECI de impact și de succes!”
joi, 8 iunie 2023 | ora 3:00 - 17:30
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent