Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Zi de informare online: CEF Energy

Pentru perioada de finanțare 2021-2027, a fost introdusă o nouă categorie de proiecte eligibile în partea energetică a programului CEF revizuit: proiecte transfrontaliere în domeniul energiei regenerabile. Noua fereastră CEF Energy completează alte oportunități de finanțare a energiei regenerabile din UE, concentrându-se în mod special pe cooperarea transfrontalieră pentru a optimiza eforturile naționale pentru implementarea energiei regenerabile.

Pentru a fi eligibile pentru finanțare, proiectele transfrontaliere ar trebui mai întâi să fie calificate și incluse în „lista proiectelor transfrontaliere în domeniul energiei regenerabile”, cunoscută și sub denumirea de Lista CB RES.

La 1 martie 2022, Comisia Europeană va lansa un prim apel pentru a obține statutul care va permite proiectelor RES transfrontaliere să fie în lista respectivă.
În cadrul zilei de informare din 10 martie, Agenția Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA) va explica caracteristicile apelului, contextul, criteriile și câteva sfaturi și trucuri pentru a pregăti o aplicație bună.

Înregistrarea pentru participare se poate face până la 8 martie 2022 la: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Zi de informare online: CEF Energy
marți, 8 martie 2022 | ora 10:30 - 13:30
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent