Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Virtual Info Day despre apelul CEF – Transport pentru infrastructura de combustibili alternativi (AFIF)

Agenția Executivă Europeană pentru Climă, Infrastructură și Mediu (CINEA – European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency) organizează o zi virtuală de informare pe 14 octombrie 2021, de la ora 14.30 la 17.00 (CEST), cu privire la apelul de propuneri de proiecte CEF (Connecting Europe Facility) – Transport privind infrastructura pentru combustibili alternativi (AFIF – Alternative Fuels Infrastructure Facility).Obiectivul sesiunii este de a prezenta contextul politic al apelului, procesul de aplicare și evaluare și de a oferi participanților sfaturi și trucuri valoroase pentru a scrie o propunere de succes.
Webstreaming, înregistrare și prezentări
Participanții se pot înscrie, până la 13 octombrie 2021, la acest link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/cef-transport-alternative-fuels-virtual-info-day .
După eveniment, înregistrarea, prezentările și alte materiale vor fi disponibile pentru descărcare și pe pagina sus-menționată. Participanții vor avea posibilitatea de a-și pune întrebările folosind următorul link: https://app.sli.do/event/r2unbwyz/live/questions.
Posibilele întrebări fără răspuns vor fi colectate și utilizate pentru documentul FAQ de pe Funding & Tender Portal (https://ec.europa.eu/info/funding-tenders/opportunities/portal/screen/home).
Context – Despre apel
Obiectivul apelului de propuneri de proiecte AFIF este de a sprijini desfășurarea infrastructurii de alimentare cu combustibil alternativ, contribuind la decarbonizarea transportului de-a lungul rețelei TEN-T.
Cu un buget total de 1,5 miliarde EUR, AFIF va finanța acțiuni prin combinarea subvențiilor CEF cu sprijinul financiar al instituțiilor financiare pentru a obține un impact mai mare al investiției. Acesta va fi implementat printr-un apel continuu pentru propuneri de proiecte lansat la 16 septembrie 2021, cu cinci date limită pentru depunerea propunerilor până la sfârșitul anului 2023.
Mai multe informații despre apel regăsiți la:
https://cinea.ec.europa.eu/calls-proposals/2021-cef-transport-call-proposals_en

Pentru știrea completă, vizitați:
https://cinea.ec.europa.eu/events/virtual-info-day-cef-transport-call-alternative-fuels-infrastructure-facility-afif_en

Virtual Info Day despre apelul CEF – Transport pentru infrastructura de combustibili alternativi (AFIF)
joi, 14 octombrie 2021 | ora 14:30 - 17:00
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent