Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Sesiune de instruire pentru autoritățile finanțatoare

Unitatea de Management a Proiectului organizează, în data de 23.04.2023, ora 11:00, o sesiune de instruire online privind utilizarea Sistemului Digital pentru procesele de Finanțare a Culturii (SDFC) de către instituțiile/ autoritățile publice care finanțează proiecte în domeniul culturii.

SDFC a fost dezvoltat în cadrul Investiției 6 – Dezvoltarea unui sistem digital pentru procesele de finanțare a culturii / Componenta 11 – Turism și Cultură a PNRR de către Ministerul Culturii, prin Unitatea de Management a Proiectului, în scopul gestionării finanțărilor publice în sectoarele culturale.

Autoritățile finanțatoare pot folosi SDFC pentru a derula programe și apeluri de finanțare prin intermediul platformei, aceasta fiind configurată modular pentru a acoperi procesele de depunere, evaluare, contractare, verificare, monitorizare și raportare a finanțărilor acordate în sectorul cultural.

Totodată, în cadrul SDFC este integrat Registrul finanțărilor nerambursabile în domeniul culturii (RegFinCult), un instrument de monitorizare a accesului la finanțarea publică în domeniul culturii și de înregistrare a tuturor finanțărilor culturale publice acordate atât la nivel național, cât și la nivel local. Autoritățile finanțatoare pot încărca în RegFinCult informații despre apelurile de finanțare organizate și despre proiectele finanțate în cadrul acestor apeluri.

Înscrierea la sesiunea de instruire se poate face prin completarea formularului https://forms.gle/jq3sDgy1bhFmLpUH7 de către persoanele interesate din cadrul instituțiilor/ autorităților publice finanțatoare, până la data de 22.04.2024, ora 10:00.

Link-ul evenimentului va fi transmis pe e-mail în ziua sesiunii, cu cel târziu o oră înainte de începerea  acesteia, la adresa de e-mail menționată în formularul de înscriere.

Sesiune de instruire pentru autoritățile finanțatoare
marți, 23 aprilie 2024 | ora 11:00 - 15:00
Categorie:
Site web:
http://www.cultura.ro/sesiune-de-instruire-pentru-autoritatile-finantatoare

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent