Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Oportunități de finanțare pentru IMM-urile din Regiunea Centru

Prezentare P2.2

Link conectare conferință – https://mfe.webex.com/mfe/j.php?MTID=m7eb9edffd28c527b0f40b9014cd311eb 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va organiza în 20 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, evenimentul FINANCING INFO MONDAY, cu tema Oportunități de finanțare pentru IMM-urile din Regiunea Centru

La evenimentul va lua cuvantul domnul Simion Crețu, Director general Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru

Webinarul va aduce în atenția participanților prezentarea oportunităților de finanțare ce vor fi oferite prin Ghidul aferent Acțiunii 2.2 „Întreprinderi digitale pentru o economie avansată – sectoarele de specializare inteligentă”.

Apelul finanțează:

  1. adoptarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți procesele interne ale companiei: gestiunea materii prime pentru producție, a producției în sine, creșterea calității serviciilor oferite și a interacțiunii cu clienții, inclusiv simplificarea și eficientizarea activităților logistice prin produse și sisteme specializate de la sisteme de gestiune și analiză a datelor (de ex. RPA, CRM, PLM, ERP etc.), produse și sisteme VR/AR, până la colectarea datelor prin IoT și utlizarea acestor date în linii de producție automatizate, inclusiv soluții particularizate pentru probleme sau nișe specifice.
  2. Dezvoltarea soluțiilor ce includ inteligențe artificiale simple (ex. algoritmi cu răspunsuri previzibile: Reactive AI – filtre spam, motoare de recomandări inclusiv motoare integrate în chat bots) și a celor bazate pe inteligențe complexe (ex. algoritmi cu memorie limitată: automatizarea vehiculelor, text-to-image, sisteme “chat bots” complexe cu memorie limitată) și dezvoltare tehnologiilor AI de ultimă generație pentru soluții inovative (Theory of Mind AI)
  3. Dezvoltarea comunicării digitale cu furnizorii/clienții, (de ex. sisteme de e-facturare, sisteme pentru circuit digitalizat de comandă etc.);
  4. Instruirea în vederea utilizării instrumentelor digitale achiziționate.

Beneficiari eligibili:

  1. microîntreprinderi din mediul urban,
  2. întreprinderi mici din mediul urban și rural,
  3. întreprinderir mijlocii din mediul urban și rural.

 

Oportunități de finanțare pentru IMM-urile din Regiunea Centru
luni, 20 noiembrie 2023 | ora 12:00 - 17:00
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent