Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Inițiativa Urbană Europeană (EUI) – București

Inițiativa Urbană Europeană (EUI), finanțată de Uniunea Europeană, sprijină zonele urbane de toate mărimile să dezvolte și să implementeze acțiuni inovatoare, să-și consolideze capacitatea administrativă și să elaboreze politici inovatoare de dezvoltare urbană durabilă.

În luna mai 2024, EUI a lansat cel de-al treilea apel de proiecte pentru acțiuni inovatoare (EUI-IA), având ca teme tranziția energetică și tehnologia în orașe. Apelul va fi deschis până pe 14 octombrie 2024, ora 14.00 CEST.

Fiecare proiect poate beneficia de o cofinanțare maximă de 5 milioane euro FEDR, iar implementarea proiectului ar trebui să aibă loc într-o perioadă maximă de 3,5 ani.

Pentru a veni în sprijinul celor interesați să depună propuneri de proiecte, Secretariatul Permanent al EUI organizează o serie de evenimente, unul dintre acestea fiind programat a avea loc la BUCUREȘTI, cu participare fizică, în data de 13 iunie 2024.

Participanții la eveniment vor avea ocazia de a lua parte la mai multe sesiuni, desfășurate în limba engleză, în timpul cărora vor fi furnizate informații despre Inițiativa Urbană Europeană (obiective, reguli, acoperire tematică, caracteristici ale acțiunilor inovatoare), precum și informații tehnice legate de propunerile de proiect (formularul pentru aplicație, logica de intervenție, finanțare, buget, mecanismul de transfer).

Mai multe informații despre EUI sunt disponibile pe pagina programului (engleză) și pe pagina dedicată de pe site-ul MDLPA (română).

Ghidul aplicantului poate fi consultat aici. Pentru orice alte detalii, vă rugăm să contactați Punctul de Contact Urban din cadrul MDLPA, Direcția Politici și Strategii, reprezentat de dl. Bogdan Marius Micu (bogdan.micu@mdlpa.gov.ro)

Reprezentanții autorităților publice urbane interesate să transmită propuneri de proiecte sunt invitați să se înscrie accesând acest link și să participe la acest eveniment.

Inițiativa Urbană Europeană (EUI) – București
joi, 13 iunie 2024
Categorie:
Site web:
https://www.mdlpa.ro/subarticles/7/anunt31052024

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent