Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

Financing Info Monday – Prezentarea oportunităților de finanțare aferente Programelor Erasmus+ și Corpului European de Solidaritate

Participarea este liberă. Folosiți linkul de conectare https://mfe.webex.com/mfe/j.php?MTID=m264bf79d27226999951625768f99e0ac

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va organiza în 29 ianuarie 2024, alături de reprezentanții Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, începând cu ora 12:00, evenimentul FINANCING INFO MONDAY, cu tema oportunităților de finanțare aferente Programulor Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate.

La eveniment va lua cuvântul Nicușor Ciobanu, responsabil Comunicare în cadrul Agenției Naționale care implrementează programele Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate.

Te invităm la acest eveniment de informare online, unde vei afla cum poți beneficia de mobilități în scop de învățare, de implicarea în proiecte de parteneriate de cooperare și alte activități menite să-ți dezvolte competențele și să-ți extindă orizonturile. Indiferent dacă ești student, tânăr profesionist, cadru didactic sau reprezentant al unei organizații non-guvernamentale, există oportunități pe măsura intereselor și ambițiilor tale.

Află cum poți participa la proiecte de învățare, schimburi culturale, stagii de formare și acțiuni de voluntariat la nivel european, cu sprijin financiar substanțial din partea Programelor Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate.

Vino și află mai multe despre procesul de aplicare, criteriile de eligibilitate și cum poți transforma visurile tale în realitate!

Te așteptăm cu entuziasm să descoperi cea mai potrivită oportunitate pentru tine!

 

 

Financing Info Monday – Prezentarea oportunităților de finanțare aferente Programelor Erasmus+ și Corpului European de Solidaritate
luni, 29 ianuarie 2024 | ora 12:00 - 14:00
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent