Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.

FINANCING INFO HEALTH MONDAY – Reprogramat luna ianuarie 2024

Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate anunță reprogramarea evenimentului Financing Info Health Monday pentru luna ianuarie 2024. Această reprogramare este determinată de necesitatea de a avea lansate la momentul organizării evenimentului toate cele 5 apeluri de proiecte programate pentru trimestrul IV/2023.

 


Evenimentul FINANCIAL INFO HEALTH MONDAY a fost reprogramat pentru data de 04.12.2023, ora 12.00. Noul termen de înscriere al participanților va fi 20.11.2023.

 

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene prin Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate va organiza în data 8 noiembrie 2023, începând cu orele 12.00, un prim eveniment dintr-o serie de evenimente FINANCING INFO HEALTH MONDAY pe care ni le dorim a le organiza periodic. Evenimentul de informare are ca scop prezentarea aspectelor prevăzute în ghidurile solicitantului care au fost supuse procesului de consultare publică în cursul lunilor octombrie și noiembrie 2023, respectiv în principal apelurile:

FEDR:

FSE+:

De asemenea, evenimentul va fi o oportunitate pentru a trece în revistă apelurile de proiecte preconizate a fi lansate în trimestrul IV, 2023.

Pe parcursul acestui eveniment de informare derulat online vor fi prezentate principalele cerințe de finanțare aplicabile apelurilor menționate, măsurile de informare și publicitate aplicabile proiectelor care sunt încadrate în operațiunile de importanță strategică, aspecte privind utilizarea aplicației MySMIS 2021 și vor fi discutate întrebările formulate de reprezentanții care s-au înscris la eveniment și care au fost înaintate la adresa health.infomonday@mfe.gov.ro până în data de 01.11.2023.

La acest eveniment sunt invitați să participe potențiali beneficiari penttu intervențiile vizate, în principal reprezentanți ai consiliilor județene, autorităților publice locale și unităților sanitare publice relevante pentru intervențiile finanțate.

Înscrierile se pot realiza prin completarea următorului formular și sunt deschise până în data de 01.11.2023

FINANCING INFO HEALTH MONDAY – Reprogramat luna ianuarie 2024
luni, 4 decembrie 2023 | ora 12:00 - 14:05
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent