Skip to main content
Evenimente
Încarc Evenimente

Eveniment de informare: Investiții verzi pentru locuințe: Panouri fotovoltaice, stocare a energiei și reabilitare termică PNRR – Componenta 16

Atenție – Evenimentul online va fi înregistrat audio și video. Înregistrarea va fi publicată (total sau parțial) pe canalele social-media ale Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Link-ul de conectare la eveniment estehttps://mfe.webex.com/mfe/j.php?MTID=md4bd58b2277090a9784420a70ab1d418

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) vă invită la un eveniment de informare cu privire la oportunitățile de finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 16  pentru creșterea eficienței energetice a locuințelor, ale căror beneficiari finali sunt proprietarii de locuințe unifamiliale.

Această sesiune de informare reprezintă o oportunitate de a afla detalii despre potențialele investiții în panouri fotovoltaice, sisteme de stocare a energiei și reabilitare termică prin PNRR –  Componenta 16, contribuind astfel la tranziția către un sistem energetic mai durabil.

Evenimentul va avea loc luni, 22 iulie 2024, începând cu ora 10:00 și se va adresa în principal asociațiilor reprezentative ale firmelor de construcții și ale întreprinderilor active în domeniul energiei regenerabile, Consiliilor Județene în calitate de ghișee unice (One Stop Shop), Camerelor de Comerț și Industrie și altor reprezentanți ai sectorului non-guvernamental interesați de:

  1. Obținerea de vouchere pentru instalarea de panouri fotovoltaice și echipamente de stocare a energiei electrice (Investiția 4);
  2. Reabilitarea termică a locuințelor, combinată cu instalarea de panouri fotovoltaice (Investiția 7);

Agenda evenimentului:

–  Scurtă prezentare a I4 și I7 (PNRR –  Componenta 16);

–  Descrierea mecanismului înrolării firmelor prestatoare interesate;

–  Întrebări și răspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuită, dar locurile sunt limitate. Vă rugăm să vă confirmați participarea până la data de 20 iulie 2024, completând formularul de mai jos:

Formular înscriere FIM


PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE

 

Eveniment de informare: Investiții verzi pentru locuințe: Panouri fotovoltaice, stocare a energiei și reabilitare termică PNRR – Componenta 16
luni, 22 iulie 2024 | ora 10:00 - 12:00
Categorie:

Newsletter

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu noile proiecte.

"*" câmp obligatoriu

Doresc să primesc mesajele în:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
newsletter
asistent
Atlas - Asistent